Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på telefon

Ugressbekjempelse

Ugress, i motsetning til dyrkede blomster og prydplanter, er naturlig voksende planter som vokser på de fleste underlag. Vi finner dem ofte i uterom som parker og langs gater og bygninger.

Ugress kan spre seg raskt og/eller forårsake betydelig skade med sine røtter. De er også ødeleggende for de som ønsker et pent uterom. Vi utfører fjerning av ugress ved bruk av ulike metoder, valg av metode avgjøres av flere faktorer som planteart, type underlag, ytre omgivelse, miljøhensyn.

Bruk av selektivt sprøytemiddel brukes der dette er hensiktsmessige i forhold til hvilken planteart som skal bekjempes, omfang og hvilke miljø den tilhører.

Bruk av varmt vann er den mest miljøvennlige metode og kan brukes på de fleste steder i tilknytning til utemiljø.
Ved bruk av varmt vann oppnår vi maksimal dybdeeffekt helt ned til røttene av planten. Den viktigste faktoren er å benytte riktig vanntemperatur i prosessen. Ved bruk av varmt vann gjentas prosessen gjennom vekstsesongen og man får et varig godt resultat.

Ingen fare, ingen skade i motsetning til mekaniske metoder, er det ingen risiko med varmtvann for å skade eller ødelegge overflater. Det lave arbeidstrykket (mindre enn 1 bar) garanterer en skånsom behandling, og gjør den egnet for alle overflater.

Denne metode egner seg svært godt for utemiljøer som offentlige rom, barnehager, borettslag og langs bygninger.


VARMT VANN
En miljøvennlig metode for bekjempelse av uønsket vegetasjon

 

  • Rådgivning
  • Planteanalyser
  • Bekjempelse med varmt vann
  • Selektiv sprøyting
  • Vedlikeholdsavtaler

Utstyr

Noe av vårt utstyr tilhørende dette fag.
Arbeidsbil
Vannvarmer og spyleutstyr
Selektiv sprøyting
Sprøyteutstyr